וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתניהו: "מקווה שנוכל לבשר משהו בעניין החטופים - ואם לא היום נבשר מחר"

עודכן לאחרונה: 26.5.2025 / 19:58

בעדכון תעמולה לדוברו טופז לוק, אמר היום (שני) רה"מ נתניהו כי "שחרור חטופים בראש מעיינינו ואני מקווה שנוכל לבשר משהו בעניין הזה, ואם לא נוכל היום נבשר מחר". נתניהו נשאל על ידי דוברו בציניות: "ראש הממשלה, כירושלמי כשאתה מדבר על ירושלים - יש כאן ניגוד ענינים?" וענה כי "אני בניגוד עניינים מגיל יומיים. ביום הראשון של חיי הייתי בתל אביב, אמא שלי העבירה אותי לירושלים ומאז אני ירושלמי גאה".

עוד טען נתניהו בסרטון כי "השגנו 25 חטופים" - אחרי שהחליף את צוות המשא ומתן, על אף שצוות המשא ומתן הוחלף כחודש אחרי עסקת החטופים.

גורם מדיני בלשכת רה"מ הבהיר כי "ראש הממשלה התכוון לכך שלא נוותר על שחרור חטופינו, ואם לא נשיג זאת בתקווה בימים הקרובים, נשיג זאת בהמשך. נכון לעכשיו, החמאס ממשיך לדבוק בסרבנותו".

עינב, אמו של מתן צנגאוקר החטוף בעזה אמרה בתגובה כי "מה שנתניהו עושה פה זה טרור פסיכולוגי נגד המשפחות. נתניהו מתעלל בנו יום ולילה בזמן שמתן שלי לבד במנהרה עם ניוון שרירים. זה אירוע שחוזר כל כך הרבה פעמים שאין לי דרך אחרת לפרש אותו מרצון להתעלל בנו".

נתניהו נשאל גם על מינוי זיני לראש שב"כ, ועל הסערה הציבורית שהמינוי גרם. הוא אמר כי "פתאום מיניתי את האלוף זיני - יש ניגוד עניינים, שלטון החוק. זה לא שלטון החוק זה תירוצים". עוד הוסיף כי "אנחנו צריכים ראש שב"כ קבוע ולא ממלא מקום - ולא תכסיסים שמנסים לעשות".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully