ראש הממשלה נתניהו החליט הערב (שלישי) להחזיר חלק מצוות המו"מ הנמצא בדוחא. בכיר ישראלי אמר שתשאר נציגות מסוימת של צוות המו"מ. הבכיר הישראלי ציין כי נתניהו התרשם שנוכחות הצוות בדוחא מיצתה את עצמה לאור חוסר ההתקדמות בשיחות.
עם זאת בכירים ישראלים אומרים כי הערוץ המרכזי של המו"מ הינו בין השליח האמריקני וויטקוף לבין נתניהו ובין וויטקוף לבכירי חמאס בעזה באמצעות איש העסקים הפלסטיני-אמריקני בשארה בחבח. השיחות בערוץ הזה נמשכות.
במקביל, אירגון הטרור חמאס בהודעה כתובה: "אנחנו רואים בהמשך הנוכחות של המשלחת הציונית שנשלחה לדוחה, למרות שהוכח שהיא חסרת כל סמכויות להגיע להסכם - כניסיון ברור של נתניהו להונות את דעת הקהל העולמית ולהפגין בצורה שקרית את ההשתתפות בתהליך המו"מ. נתניהו מאריך את השהייה של משלחתו בעוד יום ועוד יום מבלי להיכנס למו"מ רציני - כששום מו"מ אמיתי לא התנהל מיום שבת האחרון".