וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עינב צנגאוקר: "נתניהו מתכנן נקמה אישית בי, הוא ישאיר את מתן לבד בשבי"

עודכן לאחרונה: 23.4.2025 / 10:20

אימו של מתן שנחטף ב-7 באוקטובר סיפרה על שיחות שקיימה עם בכירים מהן למדה כי ראש הממשלה מעוניין ללכת "לעסקת סלקציה חלקית שתפקיר את אלו שמאחור". היא זעקה שבנה עובר "שואה" ואף הוסיפה כי נתניהו בוחר שלא לחלץ אותו

בווידאו:עינב צנגאוקר,יהודה כהן, עמרי ליפשיץ, הצהרת משפחות חטופים, שער בגין, 19 באפריל 2025/מערכת וואלה

עינב צנגאוקר, אימו של מתן שנחטף ב-7 באוקטובר מניר עוז, תקפה הבוקר (רביעי) את ראש הממשלה, בנימין נתניהו: "משיחות שלי אמש עם בכירים למדתי 2 דברים, נתניהו הולך שוב לעסקת סלקציה חלקית שתפקיר את החטופים שיישארו מאחור".

הוא אף הוסיפה שראש הממשלה מתכנן לנקום בה אישית: "הוא מתכנן להשאיר בכוונה בשבי את מתן שלי לבד, למרות שהיום הוא לא לבד. אזרח חולה עם ניוון שרירים יישאר למות לבד במנהרה כנקמה באמא שלו שמעבירה ביקורת".

"ערב יום השואה, הבן שלי עובר שואה כבר שנה וחצי, ראש מדינת היהודים יכול לחלץ אותו והוא בוחר שלא לעשות את זה - כי הוא נוקם בי. זאת האמת כמו שהיא".

עינב צנגאוקר, הצהרת משפחות חטופים, שער בגין, 19 באפריל 2025. ללא, צילום מסך
"נתניהו ישאיר בכוונה בשבי את מתן שלי, כנקמה באמא שלו שמעבירה ביקורת"/צילום מסך, ללא

צנגאוקר קראה לשר רון דרמר להתפטר לפני כמה ימים בהפגנה מול ביתו. "השר דרמר - 59 או תתפטר" - קראו המפגינים, בהתייחס למספר החטופים שעדיין מוחזקים בעזה. המשפחות מדגישות כי מאז מינויו של דרמר לא שוחרר אף חטוף.

עינב צנגאוקר אמרה: "השר דרמר, לפני כחודשיים קיבלתי אות חיים ממתן, זה היה כששעון חול הגיע עם החטופים שחזרו, ועליו תמונה של מתן ושלי. אות חיים זה הוא אמירה חד-משמעית: הזמן של החטופים החללים אזל, והזמן של מתן והחטופים החיים אוזל".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully