וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתניהו וכ"ץ ביקרו ברצועה: "זה חלק מהלקחים שלנו"

עודכן לאחרונה: 15.4.2025 / 20:07

ראש הממשלה התייחס לפוסט שפרסם המנהיג העליון באיראן, עלי חמינאי, בו הוא הסביר "הסביר מדוע ישראל חייבת להיות מושמדת". הוא הדגיש שהפרסום הזה מגיע במקביל למשא ומתן שמתנהל עם ארצות הברית על הסכם גרעין

ראש הממשלה בנימין נתניהו בסיור בצפון רצועת עזה/דובר צה"ל

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ביקר היום (שלישי) בצפון רצועת עזה עם שר הביטחון ישראל כ"ץ, הרמטכ"ל, אייל זמיר ובכירים נוספים. הם קיבלו סקירה ביטחונית מהמפקדים בגזרה אודות הפעילות של צה"ל לשחרור החטופים ולהכרעת חמאס בעזה.

נתניהו חזר על הקריאה שלו לחמאס לשחרר את החטופים: "אנחנו עומדים על השגת כל יעדי המלחמה שלנו, זה קורה בזכות הלוחמים הגיבורים שלנו", אמר. ראש הממשלה התייחס לפוסט שפרסם חמינאי בו הוא "הסביר מדוע ישראל חייבת להיות מושמדת". ראש הממשלה ציין שחמינאי קרא לכך בזמן שהוא עושה משא ומתן עם האמריקנים.

ראש הממשלה בנימין נתניהו בסיור בצפון רצועת עזה, 15 באפריל 2025. חיים צח/ לע״מ, לשכת העיתונות הממשלתית
ראש הממשלה בנימין נתניהו בסיור בצפון רצועת עזה, 15 באפריל 2025/לשכת העיתונות הממשלתית, חיים צח/ לע״מ
ראש הממשלה בנימין נתניהו בסיור בצפון רצועת עזה, 15 באפריל 2025. חיים צח/ לע״מ, לשכת העיתונות הממשלתית
ראש הממשלה בנימין נתניהו בסיור בצפון רצועת עזה, 15 באפריל 2025/לשכת העיתונות הממשלתית, חיים צח/ לע״מ

כ"ץ התייחס למוצב בו ביקרו: "הוא חולש על עזה", סיפר שר הביטחון והוסיף שהצבא "מכה בראשי המחבלים, פוגע בתשתיות טרור ובאותו זמן מגן על היישובים הישראליים, זה חלק מהלקחים שלנו", ציין.

לבסוף הוא הדגיש שלא יאפשר לאויב לאיים על יישובי ישראל: "המבצע שמתקיים כעת לוחץ את חמאס לשחרר את החטופים. ככל שהוא יתמיד בסרבנות שלו אנחנו נלך ונעצים את המכות שהוא יספוג עד להכרעתו וחזרת כל החטופים".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully