ראש הממשלה בנימין נתניהו נמנע מלהגיב בשמו לפרשה החדשה סביב הדלפות לכאורה מתוך שב"כ, אך היום (שני) הפיץ בחשבון ה-X שלו את דבריו החריפים של חבר הכנסת חנוך מילביצקי (הליכוד), שקרא לחקור את ראש השב"כ רונן בר.
"כשחברי הממשלה וחברי הקואליציה אמרנו פה אחד שאין לנו אמון ברונן בר - ידענו בדיוק למה", כתב מילביצקי. הוא טען כי בר עומד בראש ארגון שבתקופתו "משתמשים בכלים שנועדו ללכוד מחבלים כדי לצוד אזרחים חפים מפשע, נבחרי ציבור ועיתונאים", וכינה אותו "אדם חסר גבולות, וסכנה ממשית לחברה".
לדבריו, "מי שממציא חקירות, רודף נבחרי ציבור ומטיל אימה על עיתונאים ומקורות - צריך לעמוד לחקירה, לא לנהל אותן". מילביצקי טען כי בר אינו פועל לבד, אלא זוכה לגיבוי מפקידי "הדיפ סטייט", כלשונו, שמאפשרים רדיפה פוליטית "במסווה של שלטון חוק". את דבריו סיים בדרישה: "רונן בר - וכל מי שמסייע לו - חייבים ללכת. היום".