עורך הדין עמית חדד, שמייצג בפרשת קטארגייט את יועצו של רה"מ יונתן אוריך החשוד בפרשה, וגם את רה"מ נתניהו שמסר עדות פתוחה, פנה היום (ראשון) ליועמ"שית גלי בהרה-מיארה בבקשה לחקור את ההדלפות מהחקירה.
"ההדלפות שליוו את חקירתו ומעצרו של מר אוריך, שהן פרי מעשי ידיה של היחידה החוקרת או של גורמים אחרים באכיפת החוק - שימשו את היחידה החוקרת כהצדקה להמשך מעצרו", אמר. "ביד אחת, היחידה החוקרת או גורמים אחרים במערכת אכיפת החוק מדליפים מידע וחומרים באופן מגמתי ושיטתי, כאשר אף גורם לא פועל לעצירת ההדלפות - למרות החלטות ברורות ונוקבות של בית המשפט בעניין; וביד השנייה, היחידה החוקרת מגיעה להארכות מעצר חוזרות ונשנות ומבקשת להאריך את מעצרו של מרשנו בשל ההדלפות".
נציין כי היום עו"ד חדד צריך להחזיר תשובה לוועדת האתיקה הארצית של לשכת עו"ד כיצד הוא יכול לייצג בפרשה גם את אוריך וגם את רה"מ נתניהו.