וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאמן כושר ידוע מתל אביב נעצר בחשד לפגיעה מינית

עודכן לאחרונה: 30.3.2025 / 15:45

החשוד נעצר והובא לחקירה ויגיע לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט. הדיון יתקיים בדלתיים סגורות בשל רגישות הפרטים. מעצרו יוארך עד ליום שלישי. על פי החשד - הוא השתמש בסם אונס. לוואלה נודע כי החשוד מכחיש את הדברים בחקירתו

דיון הארכת מעצר של מאמן כושר החשוד בתקיפה מינית, 29 במרץ 2025/הודיה רן

מאמן כושר מתל אביב בשנות ה-30 לחייו נעצר הבוקר (שבת) בחשד לפגיעה מינית בתושבת העיר בשנות ה-20 לחייה. מאמן הכושר מוכר היטב בתל אביב, וידוע כמאמן של ידוענים וידועניות רבות. בעקבות תלונה שהגישה הצעירה במשטרה נגד החשוד פתחה המשטרה בחקירה לבירור הנסיבות. על פי החשד - הוא תקף את המתלוננת בדירתה לאחר שהשתמש בסם אונס. לוואלה נודע כי החשוד מכחיש את הדברים בחקירתו. עוד נודע כי לאחר המעשה המתלוננת שוחחה עם החשוד טלפונית.

החשוד הועבר לחקירה בתחנת תל-אביב צפון. בתום החקירה, שנמשכה לאורך היום הוא נכלא, והובא הערב לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בעיר. המשטרה ביקשה לקיים דיון בדלתיים סגורות בשל רגישות הפרטים.

השופטת נגה בליקשטיין קיבלה את בקשת המשטרה לנהל את הדיון ללא קהל: "עיינתי בדוח הסודי, והוא מגלה על פניו הצדקה לקיום בדלתות סגורות ולכן אני מורה כי הדיון יתקיים במעמד הצדדים בלבד". המשטרה ביקשה את הארכת מעצרו ב-7 ימים, אך מעצרו הוארך עד ליום שלישי.

עורך דין ניר פלסר המייצג את מאמן הכושר החשוד בתקיפה מינית, 29 במרץ 2025/הודיה רן

עו"ד ניר פלסר, המייצג את החשוד בפרשה, אמר בתום הדיון: "לשמחתנו קיבלו קודם כל את הבקשה שלנו כדי למנוע כל נזק בעניין שלו, ואני מודה בעניין הזה למשטרה שהסכימה לצו איסור פרסום גורף בעניין ולקיים דיון בדלתיים סגורות. לגבי הפרשה עצמה, אני אגיד את זה כבר עכשיו שגם המשטרה עצמה מדברת על כך שגרסה - לפחות ממה שאנחנו מבינים - צריכה להיבדק. החשוד שיתף פעולה באופן מלא עם החוקרים, מכחיש לחלוטין מכל וכל בעניין הזה. לצערנו, בית המשפט לא נעתר לבקשה שלנו והותיר אותו במעצר, אך צמצם בצורה ניכרת את ימי המעצר שלו, וזה גם אומר הרבה לגבי הפרשה עצמה. אני מצטער מאוד בעניין הזה, שהחשוד צריך לבלות כרגע את מספר הימים האלה עד שהאמת שלו תתברר. אני בטוח שבעוד מספר ימים, כשיבצעו את כל שאר פעולות החקירה - האמת תתבהר, ותראה שהוא לא עשה דבר".

עוד הוסיף: "החשוד מכחיש לחלוטין מכל וכל - לא היה ולא נברא. בגלל צו איסור הפרסום הגורף אני לא אכנס לפרטים. אני רק אגיד בצורה כזאת: שיתף פעולה באופן מלא עם החוקרים, לא הסתיר דבר לשאלותיהם ונתן גרסה מלאה. אני מקווה מאוד שיבדקו את גרסתו".

sheen-shitof

עוד בוואלה

חווית גלישה וטלוויזיה איכותית בזול? עכשיו זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

עו״ד ניב פלסר, מייצג את מאמן הכושר החשוד בפגיעה מינית בצעירה, בימ"ש השלום ת"א, 29 במרץ 2025. הודיה רן
עו״ד ניב פלסר, מייצג את מאמן הכושר החשוד בפגיעה מינית בצעירה, בימ"ש השלום ת"א, 29 במרץ 2025/הודיה רן
עו״ד ניב פלסר, מייצג את מאמן הכושר החשוד בפגיעה מינית בצעירה והתובע המשטרתי בדיון הארכת מעצר, בימ"ש השלום ת"א, 29 במרץ 2025. הודיה רן
עו״ד ניב פלסר, מייצג את מאמן הכושר החשוד בפגיעה מינית בצעירה והתובע המשטרתי בדיון הארכת מעצר, בימ"ש השלום ת"א, 29 במרץ 2025/הודיה רן

לפני מספר חודשים התעורר חשד שסטודנטית באוניברסיטת תל אביב הותקפה מינית בשטח המוסד האקדמי, כפי שפורסם לראשונה בוואלה. באוניברסיטה עדכנו כי הוגשה תלונה למשטרה, שלדבריהם פתחה בחקירה. "חשוב לנו לעדכן כי לפני מספר ימים התרחש אירוע תקיפה בפקולטה", כתבה ראשת מינהל הפקולטה בהודעה ששלחה לסטודנטים. "האירוע דווח למשטרה ונפתחה חקירה. כמו כן, הסטודנטית שהותקפה מלווה ומטופלת על ידי הגורמים הרלוונטיים באוניברסיטה".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully