בית המשפט העליון בסיאול בירת קוריאה הדרומית אישר את הרשעתו של גבר בן-24 בשורה של פשעי מין, בהם גם אונס - לאחר שמעשיו תועדו במצלמות האבטחה או יותר נכון בהשתקפות על דלת מכונת הכביסה.
צילומי מצלמות האבטחה שהגישו עורכי הדין של הקורבן לא הראו את עבירה בפועל, אך ניתוח פורנזי של הצילומים חשף כי ניתן לראות את התקיפה בהשתקפות על מכסה הפלסטיק של מכונת כביסה. החוקרים הצליחו להשיג הוכחות קונקרטיות לאחר שיפור קול ווידאו של הצילומים, מה שהוביל להודאת הנאשם בפשע ולהרשעתו.
בהרשעתו הראשונה בחודש נובמבר, אמר שופט בית המשפט המחוזי, "הפשעים של הנאשם הם איומים באופיים, והוא ניסה בעקביות לתרץ את מעשיו בפני החוקרים תוך ביצוע פעולות משפטיות נגד הקורבן במטרה להפעיל עליה לחץ. יש צורך בעונש כבד".
נגד העבריין הוגש כתב אישום בגין עבירות נוספות, בהן חשד לאונס של חברתו לשעבר וקיום יחסי מין עם קטין, כך על פי הדיווחים.
הגבר הורשע במקור ונידון לשמונה שנות מאסר בחודש נובמבר אשתקד, אך עורכי דינו ערערו על החלטת בית המשפט. לאחר מכן גזר עליו בית המשפט העליון עונש של שבע שנות מאסר, בטענה שהתחשב בהסדר אליו הגיע עם אחד מקורבנותיו.
כמו כן, בית המשפט קבע כי על העבריין לענוד אמצעי מעקב אלקטרוני על הקרסול למשך שבע שנים לאחר שחרורו מהכלה, ואסר עליו לעבוד במתקנים הסמוכים לילדים, נוער ובעלי מוגבלויות במשך שבע שנים.