בית המשפט המחוזי מרכז בלוד הורה היום (ראשון) על שחרורו של הזמר מושיקו מור למעצר בית, לאחר יותר מחודשיים וחצי במעצר. על פי החלטת השופט, מור ישהה בפיקוח שבעה מפקחים ויהיה תחת איזוק אלקטרוני. הוא צפוי להשתחרר לבית אחותו, שרית לוי, בטבריה.
במהלך הדיון בבית המשפט, מור התייחס לתקופה הקשה שעבר מאחורי הסורגים ואמר: "קשה לי מאוד במעצר, בלי המשפחה והילדים. אני יודע שגרמתי נזק לאשתי ופגעתי בה. אני עובר תקופה לא קלה. אני בוכה הרבה."
מקורבים למור סיפרו לוואלה כי הוא מתקשה לעכל את הבשורה ונמצא בהלם מוחלט, לאחר שאיבד תקווה במהלך ההליך המשפטי. "הוא לא האמין שזה יקרה," אמר אחד ממקורביו.
יושבת ראש נעמת, חגית פאר, בתגובה להחלטת בית המשפט לשחרר למעצר בית את החשוד באונס מושיקו מור: "החלטה מבישה של בית המשפט - הפרקליטות חייבת לערער עליה. ההחלטה המדהימה הזאת מגיעה לאחר תחקיר שלילי שהוגש לבית המשפט על ידי קצינת מבחן שנפגשה עם מור והביעה דאגה משחרורו למעצר בית. הפרקליטות חייבת לערער לאלתר על ההחלטה ועל בית המשפט לדחות את השחרור עד לדיון בערעור שכזה".