הפרקליטות הודיעה הבוקר (ראשון) כי היא מתנגדת לבקשתו של נתניהו לבטל את ימי עדותו בתיקים בהם הוא נאשם בעוד שבועיים: "לא מדובר בנסיבות חריגות". ביהמ"ש נעתר לחלק מבקשתו של רה"מ והחליף את ימי עדותו השבוע לימים שני ושלישי.
נתניהו הגיש בקשה ביום שישי האחרון שבמסגרתה ביקש לבטל את ימי עדותו בשל ביקורו של נשיא ארגניטנה, חבייאר מילי, בישראל, והן בשל דיוני התקציב. בעמדתה כותבת הפרקליטות כי לא מדובר בנסיבות חריגות וכי לא הוצעו מטעמו של רה"מ מועדים חלופיים.
נתניהו הגיש בסוף השבוע החולף בקשה לבית המשפט המחוזי בירושלים לשנות את מועד עדותו שנקבעה ליום רביעי בשבוע הבא, ובמקומה להעיד ביום שלישי הקרוב. זאת, בשל הצבעות בכנסת שבהן נדרש להיות נוכח בהן. בנוסף, נתניהו מבקש לבטל את ימי העדות הקבועים לשבוע לאחר מכן בשל ביקור רשמי של נשיא ארגנטינה חאבייר מיליי בישראל. בבקשה נכתב כי נתניהו עתיד להשתתף בסדרה של ביקורים וסיורים עם מיליי בכל ימי הביקור.
"בשבוע זה עתידים להתקיים דיונים במליאת הכנסת בעניין תקציב המדינה. בנסיבות אלה, לא יוכל ראש הממשלה להתייצב לדיונים בשבוע זה", נכתב בבקשה שכמובן מתנגשת עם הצהרתו לפיה לא תהיה התנגשות בין תפקודו כראש הממשלה לבין מעמדו כנאשם.