וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיווח: חיל האוויר תקף ברצועת עזה

עודכן לאחרונה: 6.3.2025 / 14:53

לפי כלי תקשורת ברצועה, התקיפה כוונה לעבר אזור שמזרחית לשכונת א-שוג'אעיה, הנמצאת מזרחית לעיר עזה. בתקיפה נהרג אדם אחד ונפצעו כמה נוספים

תקיפה של מטוסי קרב של חיל האוויר על משגרים שירו לכיוון ישראל/דובר צה"ל

כלי תקשורת ברצועת עזה דיווחו היום (חמישי) על הרוג אחד ועל עוד מספר פצועים בעקבות תקיפה של חיל-האוויר לעבר אזור שמזרחית לשכונת א-שוג'אעיה, הנמצאת מזרחית לעיר עזה.

חיל האוויר ערך תרגיל אווירי משותף עם חיל האוויר האמריקני השבוע. "התרגיל נועד לחזק ולשמר את שיתוף הפעולה רב השנים שבין החילות, תוך הרחבת הקישוריות ובניית יכולות משולבות למגוון תרחישים", מסרו בצבא".

תקיפה בעזה , 12 בנובמבר 2019. רויטרס
תקיפה בעזה , 12 בנובמבר 2019/רויטרס

"מטוסי F-35i ו-F-15i ישראליים ביצעו טיסה משותפת עם מפציץ אסטרטגי אמריקאי מסוג B52. במהלך הטיסה תרגלו את הקשר בין המבצעי בין הצבאות כדי לחזק את יכולת ההתמודדות עם איומים שונים. "שיתוף הפעולה בין צה"ל ופיקוד המרכז של צבא ארצות הברית משקף את הברית האסטרטגית והקשר ההדוק בין הצבאות, הנבנה ומתעצם ללא הרף", נמסר מצה"ל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully