וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רימון רסס הושלך לביתו של יזם נדל"ן בקיסריה - המשטרה חוקרת חשד לאירוע פלילי

עודכן לאחרונה: 6.3.2025 / 17:34

לא היו נפגעים, אך נגרם נזק לכלי רכב ולקירות המבנה. חבלני המשטרה אספו ממצאים מהזירה ונבדקים מספר כיווני חקירה, אך בשלב זה טרם נעצרו חשודים.

2 אקדחים, רימון רסס ו-7 מחסניות נתפסו בתוך רכב "מבצעי" בפעילות של שוטרי המחוז הצפוני בעיר עפולה/דוברות משטרת ישראל

רימון רסס הושלך אתמול (רביעי) לעבר מתחם בית פרטי בקיסריה, השייך ליזם נדל"ן מוכר. כתוצאה מהפיצוץ, נגרם נזק לכלי רכב שחנו במקום ולקירות המבנה, אך לא דווח על נפגעים. נודע לוואלה כי כוחות משטרה וחבלנים שהוזעקו למקום אספו ממצאים ופתחו בחקירה, כאשר על פי ההערכות הראשוניות, מדובר באירוע פלילי. בשלב זה, נבדקים מספר כיווני חקירה, אך טרם נעצרו חשודים.

בינואר, רימון רסס הושלך לבית פרטי בעיר נתיבות, לא היו נפגעים אך נזק נגרם למקום. המשטרה פתחה בחקירת המקרה.

רימון רסס הושלך לבית בקיסריה. 6 במרץ 2025. הודיה רן
רימון רסס הושלך לבית בקיסריה. 6 במרץ 2025/הודיה רן
רימון רסס הושלך לבית בקיסריה. 6 במרץ 2025. הודיה רן
רימון רסס הושלך לבית בקיסריה. 6 במרץ 2025/הודיה רן

בעקבות דיווח על מציאת רימון רסס באתר בנייה ברחוב קק"ל בתל אביב, חבלני המשטרה שהגיעו למקום החלו בטיפול וסילוק הרימון. במקביל, התברר כי במקום נזרק רימון נוסף שככל הנראה התפוצץ. הרקע לאירוע ככל הנראה פלילי והשוטרים פועלים לאיסוף ראיות וממצאים.

  • עוד באותו נושא:
  • רימון רסס
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully