וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשד לניסיון רצח: גבר נעצר לאחר שהצית את בת זוגו ובנה ברחוב בבת ים, מצב האישה אנוש

עודכן לאחרונה: 27.2.2025 / 14:00

בת הזוג, בשנות ה-30 לחייה, הובהלה עם ילדה, שבמצב קל, לבית החולים איכילוב שבתל אביב על ידי צוותי מגן דוד אדום שהגיעו לזירה. על פי החשד, הגבר, תושב העיר, שפך דלק על בת זוגו והצית אותה באמצע הרחוב. הוא נעצר במקום, ונסיבות האירוע עוד מתוחקרות

שריפה בדירת קרקע שבה 8 ילדות נמלטו דרך החלון/דוברות כבאות והצלה לישראל תחנה אזורית אשקלון

גבר נעצר היום (חמישי) בבת ים בחשד שהצית את בת זוגו ובנה באמצע הרחוב. האישה נפצעה באורח אנוש, בנה במצב קל. בת הזוג, בשנות ה-30 לחייה, הובהלה עם ילדה לבית החולים איכילוב שבתל אביב על ידי צוותי מגן דוד אדום שהגיעו לזירה.

המשטרה הוזעקה אף היא למקום, ועל פי החשד, הגבר, תושב העיר, שפך דלק על בת זוגו והצית אותה באמצע הרחוב. הוא נעצר במקום, ונסיבות האירוע עוד מתוחקרות.

"ראינו את האישה שוכבת כשהיא מעורפלת הכרה וסובלת מכוויות בגופה. הענקנו לה טיפול רפואי שכלל סיוע בהנשמה ומתן תרופות ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבה קשה. תינוק כבן שנה שסבל מכוויות קלות טופל ע"י צוותים נוספים ופונה באמבולנס מד"א לבית החולים כשמצבו קל", סיפרה החובשת אתי כהן.

בשני, שריפה פרצה בדירה ברחוב עין יעקב בירושלים פצוע כבן 30 פונה במצב קשה ויציב לבית החולים.

זירת האירוע בה אישה הוצתה, בית ים, 26 בפרואר 2025. מד"א
זירת האירוע בה אישה הוצתה, בית ים, 26 בפרואר 2025/מד"א

מוקדם יותר החודש, שריפה פרצה במבנה מסחרי בן שתי קומות בירושלים. הבניין, הנמצא ברחוב דרך חברון בעיר, משמש לתעשייה ומסחר ובתוכו מצויים חומרי בעירה דליקים. בשל עוצמת השריפה גג המבנה קרס והגישה לקומה העליונה נחסמה. 22 צוותי כיבוי הגיעו למקום וכיבו את הבניין הבוער.

  • עוד באותו נושא:
  • הצתה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully