עובדי הכלבייה העירונית בטבריה גילו ביום שלישי האחרון מחזה נוראי: הכלבים היו מחוץ לכלובים, חלקם עם פצעי נשיכות וחלקם עדיין תקפו זה את זה. בדיקה של מצלמות האבטחה העלתה שאלמוני נכנס בלילה למקום ופתח את שערי הכלובים שבהם היו כלבים בהסגר או כלבים משוטטים שנלכדו.
עובדי הכלבייה הגישו תלונה בתחנת משטרת טבריה שפתחה בחקירה. הבוקר, עצרה המשטרה חשוד במעשה. רפ"ק גל פרקש- קצין אח"מ טבריה, אמר לוואלה: "בתאריך 18/02 בשעות הבוקר קיבלנו דיווח בתחנת טבריה על פריצה לכלבייה העירונית שהתרחשה במהלך הלילה. עם הגעת העובדים למקום בבוקר הבחינו בכלבים משוחררים פצועים תוקפים זה את זה ובנזק שנעשה למקום. בבדיקת מצלמות האבטחה נצפה אדם חשוד קופץ מעל השערים ונכנס למקום ופותח את כל הכלובים".
עוד הוסיף: "לאחר פעולות חקירה מהירות, החשוד זוהה כתושב העיר ומאותו הרגע פעלנו לאתר אותו. לפני זמן קצר הצלחנו לשים את ידינו עליו והוא נעצר לחקירה. אנחנו מטפלים לעיתים באירועי התפרצות אבל האירוע הזה הוא משהו אחר".
לדבריו, "המעשים של אותו חשוד הביאו לפגיעה קשה במספר כלבים ומדובר מבחינתי בהתעללות לכל דבר ועניין. אנחנו כרגע חוקרים את נסיבות האירוע והסיבות שהביאו את החשוד לבצע את מעשיו ובהתאם לממצאי החקירה נפעל למצות עימו את הדין".