וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תושב הקריות חשוד בהתחזות לרופא שיניים ובהפעלת מרפאה פיראטית

עודכן לאחרונה: 5.2.2025 / 21:36

ודים שמייב מקרית מוצקין, חשוד גם בעבירות של קבלת כסף במרמה. לפי המשטרה, בעקבות תלונת משרד הבריאות נערך חיפוש במרפאה בקרית ים ונתפסו ציוד רפואי ומסמכים. השופט בן ציון ברגר שוכנע שקיים חשד סביר והאריך את מעצרו ב-6 ימים

חשד: התחזה כרופא שיניים והפעיל מרפאת שיניים פיראטית בעיר/דוברות משטרת ישראל

בית משפט השלום בקריות האריך אתמול (שלישי) בשישה ימים את מעצרו של ודים שמייב, בן 39 מקרית מוצקין החשוד בהתחזות לרופא שיניים.

אתמול, משטרת תחנת זבולון שבמחוז חוף פשטו על מרפאת שיניים ברחוב דוד המלך בקריית ים, וזאת בחשד שהיא מופעלת על ידי מתחזה שכלל אינו רופא שיניים. ודים חשוד גם בעבירות של קבלת כסף במרמה והפעלת מרפאת שיניים פיראטית, בניגוד לחוק. לפי המשטרה, בחיפוש שנערך במקום נתפסו ראיות המעידות על הפעלת המרפאה, כולל ציוד רפואי ומסמכים. משרד הבריאות הגיש את תלונה לפני כשלושה שבועות אך טרם דווח על צו סגירה למקום. אולם, בבית המשפט התברר כי החקירה החלה כבר לפני כמה שבועות.

עציר אזוק ברגליו. צילום: חיים גולדברג/פלאש 90, עיבוד תמונה
"מעצם מהות העבירה ומתן טיפולים קיימת מסוכנות לציבור"/עיבוד תמונה, צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

"מדובר בעבירות חמורות. אין להקל בהן ראש אף שהן חריגות בנוף הפלילי, המעשים עצמם הם פלילים", טען עורך הדין צביקה אמיר מטעם המשטרה. מנגד, דרש עורך דינו של ודים, יעד נווה, "תחקרו פעם אחר פעם את הלקוחות בצאתם מהמרפאה".

ודים טען בחקירתו כי הוא טכנאי שיניים ולא עבר כל עבירה, אך רב-פקד רן מרמלשטיין, קצין חקירות תחנת זבולון, טען כי מדובר ב"אדם ללא כל הסמכה רפואית שמעניק טיפולי שיניים". השופט בן ציון ברגר שוכנע כי קיים חשד סביר לכך שוודים עבר את העבירות המיוחסות לו: "מעצם מהות העבירה ומתן טיפולים קיימת מסוכנות לציבור".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    2
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully