רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו הגיעה בימים האחרונים לוושינגטון אחרי שהיה של יותר מחודשיים בחופשה במיאמי. היא צפויה להגיע עם ראש הממשלה גם לבית הלבן. לפני הפגישה היא העלתה בחשבון האינסטגרם שלה תיעוד מפגישה עם שגריר ארה"ב בישראל הנכנס מייק האקבי אמש. מדובר בתיעוד הראשון של בני הזוג נתניהו יחדיו מאז שעזבה למיאמי בסוף נובמבר. לפי מקורות בסביבת ראש הממשלה היא צפויה לשוב איתו לישראל בשום הביקור אך בלשכת ראש הממשלה טרם אישרו את הפרטים.
שרה נתניהו המריאה למיאמי בסוף נובמבר, כמה ימים לפני המועד תחילת העדות של ראש הממשלה במשפט האלפים, ובתחילה, חזרתה לארץ תוכננה בשבוע השלישי של חודש דצמבר. עם זאת, מאז, נתניהו דחתה שוב ושוב את חזרתה, פעם אחת בנימוק של מחלת הקורונה אך רוב הזמן ללא הסברים. נתניהו לא שבה לארץ גם כשראש הממשלה עבר ניתוח מורכב בהרדמה מלאה להסרת בלוטת הערמונית. בלשכת ראש הממשלה לא סיפקו הסברים לשהייתה הארוכה במיאמי, שם מתגורר גם בנם של בני הזוג יאיר נתניהו.
גם בנו של ראש הממשלה יאיר נתניהו הגיע לוושינגטון ולפי תיעוד ברשת התקשורת הליכודית "מלוכדים ניוז" השתתף אתמול בפגישה של ראש הממשלה עם המיליארדר אלון מאסק. יאיר נתניהו השתתף גם בפגישה של נתניהו עם מנהיגים אוונגליסטיים אתמול בבלייר האוס.