המשטרה פתחה הערב (שלישי) בחקירה בעקבות אירוע ירי בלוד, בו נפצע תושב המקום, גבר בן 30, באורח קשה. האירוע התבצע ככל הנראה על רקע סכסוך בין חמולות. "הגענו למקום במהירות וראינו את הפצוע שוכב על המדרכה כשהוא מחוסר הכרה ובגופו פציעות חודרות וקשות", אמר חובש מד"א. "מיד הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".
אירוע ירי נוסף התרחש אתמול בלוד, גם הוא על רקע סכסוך בין חמולות. במהלך האירוע נורו שלושה בני אדם, בהם נער בן 14, מחמד סלמאן אבו זייד, שנפצע אנושות. לאחר ניסיונות החייאה בבית החולים - נקבע מותו.
הוא הקורבן האחרון בגל האלימות הקשה שפוקד את העיר. מותו הגיע לאחר עימות מתמשך בתוך המשפחה, שהחל בקטטה שפרצה אתמול בין שני פלגים יריבים. במהלך העימות נעשה שימוש בירי ואף הושלך רימון במתחם.