אלפים הפגינו באירופה נגד ישראל: "הפסיקו להפציץ את עזה"

מפגינים בלונדון צעדו לעבר שגרירות ישראל ואחזו בשלטים "לשחרר את פלסטין" ודרכו על דגלי ישראל. בברלין, צוות של כאן הותקף על ידי מפגינים ובפריז המשטרה השתמשה בגז מדמיע כדי לפזר מפגינים שהפרו איסור למחות. "זאת לא מלחמה, אלא רצח עם", צעקו במדריד

סוכנויות הידיעות
בווידאו: הפגנת תמיכה בפלסטינים בלונדון (צילום: רויטרס)

אלפי בני אדם הפגינו היום (שבת) בערים שונות באירופה נגד ישראל בעקבות המבצע ברצועת עזה.

בלונדון, המארגנים אמרו כי כמאה אלף איש השתתפו בעצרת שכללה צעדה לעבר שגרירות ישראל בעיר. הם אחזו בשלטים "לשחרר את פלסטין" ו"הפסיקו להפציץ את עזה", דרכו על דגלי ישראל וקרעו אותם. בין הנואמים היה מנהיג הלייבור לשעבר ג'רמי קורבין, שהואשם על ידי הקהילה היהודית באנטישמיות בתקופת כהונתו.

בברלין, צוות של ערוץ כאן הותקף על ידי מפגינים אחרי ששמעו אותם מדברים בעברית. הפגנות פרו-פלסטיניות התקיימו בכמה ערים אחרות במדינה, כולל בפרנקפוט ולייפציג, זאת אחרי שהשבוע הזהירה הקנצלרית אנגלה מרקל כי הרשויות לא יאפשרו הפגנות אנטישמיות.

בפריז, המשטרה השתמשה בגז מדמיע כדי לפזר מפגינים שהפרו איסור למחות. "זאת לא מלחמה, אלא רצח עם", צעקו במדריד.

עוד בוואלה!

בי-קיור לייזר - האם זה באמת עוזר להעלים כאבים?

לכתבה המלאה
דגלי פלסטין בהפגנה בלונדון, היום (צילום: רויטרס)
(צילום: רויטרס)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully