וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לפחות חמישה הרוגים בפיצוץ במלון בצפון סין

16.1.2003 / 18:37

בפיצוץ אתמול בערב, נפצעו 11 בני אדם; הפצצה שהורכבה מדשן חקלאי פערה חור בעומק 10 מטר והרסה 3 קומות של המבנה; חשש שאנשים נוספים לכודים תחת ההריסות; איש לא נטל אחריות למעשה

לפחות חמישה בני אדם נהרגו ו-11 נפצעו בפיצוץ שאירע אתמול בערב במלון בפרובינצית שנקסי, שבצפון סין. הפיצוץ יצר חור בעומק של 10 מטר וברוחב של שבעה מטרים, דרך שלוש קומות במלון ג'ינג'בין, המרוחק 720 ק"מ מהבירה ביג'ינג.

סוכנות הידיעות הרשמית של סין מסרה, כי קיים חשש שאנשים נוספים לכודים תחת ההריסות. דובר משטרתי אמר שהפיצוץ נגרם על ידי פצצה שהוכנה מדשן. הדובר לא מסר אם גורם כלשהו נטל אחריות לפיגוע. "מדובר בפיצוץ מעשה ידי אדם", הוסיף הדובר. בנק שפעל בתוך בית המלון נהרס כליל בפיצוץ. מכוניות ומבנים הסמוכים למלון נפגעו גם כן. כבאים, שוטרים וצוותי אמבולנסים חשו למקום הפיגוע ופינו את המלון מיושביו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully