וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

14 שנות מאסר לגבר שאנס את אמו בת ה-72

5.12.2002 / 14:24

האיש, שהיה שיכור, אנס את אמו בכוח וביצע בה מעשים מגונים; מאז סובלת האם ממצוקות נפשיות; שופטי בית המשפט בבאר שבע: "אלו מעשים מפלצתיים שאין אדם יכול כלל לעלות על דעתו"

בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר היום 14 שנות מאסר על תושב העיר, בן 42, שהורשע באונס, מעשים מגונים וניסיון לבצע מעשה סדום באמו בת ה-72. המעשים בוצעו לפני כשנה, בזמן שהאיש היה שיכור.

מחקירת המקרה עולה כי הגבר ביקש מאמו כסף לשתייה חריפה, וקנה בקבוק בירה. לאחר שסיים לשתות את הבקבוק הוא התנפל על אמו בכוח, השכיב אותה על הרצפה, הוריד את בגדיה, אנס אותה וביצע בה מעשים מגונים. הוא הפסיק את מעשיו רק לאחר ששכנה ששמעה את צעקות האם נכנסה לדירה. בקול ישראל דווח כי מאז האונס סובלת האם ממצוקות נפשיות, היא מרבה לבכות ומתקשה לישון.

הגבר מוכר כאלכוהוליסט, ונעצר כמה פעמים בארץ מוצאו בשל שתייה מופרזת. הוא הודה במעשים המיוחסים לו במהלך המשפט, ובדיקה של פסיכיאטר קבעה כי הוא כשיר לעמוד לדין. התביעה ביקשה לגזור על הנאשם עונש מאסר מירבי, וההגנה ביקשה מהשופטים להתחשב בעובדה שאין לנאשם עבר פלילי וכי היה שיכור בעת שאנס את אמו.

שלושת השופטים כתבו בהחלטתם כי "המעשים שביצע הנאשם באמו - אין להגדירם אלא כמעשים מפלצתיים שאין אדם יכול כלל לעלות על דעתו. הנאשם ניפץ במעשיו אמון בסיסי אשר כל הורה אמור לתת ביוצא חלציו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully