וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוניברסיטת בן גוריון: יו"ר התאחדות הסטודנטים הינה סטודנטית

חנית פורמנסקי

27.11.2002 / 9:38

על פי תחקיר שנערך בגלי צה"ל, גילה גמליאל ,נהנית ממעמד של סטודנטית הודות לדיווח שקרי של המנחה האקדמי שלה; אוניברסיטת בן גוריון: כיום היא סטודנטית במחלקה לפילוסופיה המשלימה לימודים

על פי תחקיר שנערך אתמול בגלי צה"ל, יו"ר ההתאחדות הארצית, גילה גמליאל ,המתמודדת בבחירות הפנימיות בליכוד, נהנית ממעמד של סטודנטית הודות לדיווח שקרי של המנחה האקדמי שלה.

לדברי המרצה הבכיר, במשך השנה האחרונה לא מסרה גמליאל שום מסמך במסגרת עבודת התזה שהיתה צריכה להגיש. בחודש האחרון הוא אמר לסטודנטים שנאלץ לשקר, ולדווח שהיא אכן מתקדמת בהכנת העבודה, בכדי לאפשר את המשך הקריירה הפוליטית שלה.

אתמול בערב הוסרה החסינות באוניברסיטת בן גוריון מכל מצבה האקדמי של גמליאל ולהלן התגובה:

באוניברסיטת בן גוריון תכנית לימודים מסודרת ואין בה קיצורים בדרך אל התואר. האוניברסיטה מנועה, בשל צנעת הפרט, למסור פרטים על לימודיו של אדם כזה או אחר.

ואולם, לאחר שקיבלנו את הסכמתה להסרת החיסיון, להלן מצבה האקדמי: גמליאל בעלת תואר שני בפילוסופיה מהאוניברסיטה במסלול ללא תיזה. כיום היא סטודנטית במחלקה לפילוסופיה המשלימה דרישות לתואר שני במסלול מחקר, שהיא דרישה מוקדמת כדי להתקבל ללימודים לקראת תואר דוקטור.

באשר למרצה המוזכר בכתבה, האמור בה מעורפל וכללי מדי ואינו מאפשר לברר את המיוחס לו לאשורו. לכשנקבל פרטים נוספים, נוכל לגבש את עמדתנו.

יו"ר אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב: גילה תתפטרי!

יו"ר אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב, אסף זילכה, קורא לגילה גמליאל להתפטר או להשעות את עצמה מהתפקיד עד לבירור הנושא.
"אם ההתאחדות לא תטפל בזה אנחנו נדאג לזה, אומר זילכה, זו בושבה גדולה שהעומדת בראש ההתאחדות ,גוף טהור ונקי משחיתויות, היא לא סטודנטית אלא אישה המונעת פוליטית. כסטודנט אני מתבייש שמי שמייצגת אותי שיקרה מתוך שיקולים פוליטיים, על מנת לעמוד בראש הגוף הזה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully