וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הישבן של קיילי מגיע לבית המשפט

17.11.2002 / 14:10

הזמרת תובעת לאסור הפצת קלטת כושר שמתמקדת בישבנה החטוב ובמכנסונים המפורסמים שלה; המדריך בקלטת טוען שעזר לה להגיע לתוצאות ומציע דיאטות למעריצות; קיילי: עבדתי איתו רק פעמיים

קיילי מינו תובעת לאסור הפצת קלטת כושר חדשה בטענה שהיא מתמקדת אך ורק בה, ויותר חשוב - בישבנה החטוב. הזמרת מחוממת על יוצרי הקלטת "התעמלות ל'מכנסיים לוהטים'", שמשתמשים בישבנה המפורסם כדי למכור.

על עטיפת הקלטת נראות המכנסיים הזהובות הקצרצרות (hotpants), שהפכו להיות הסמל המסחרי שלה לאחר שהתפרסמו בקליפ ללהיט "Spinning Around”.

בקלטת עצמה טוען מדריך הריקוד, דן קרטי, שהתנועות שלו עזרו לקיילי לחטב את ישבנה ומציע דיאטות לנשים שרוצות להשיג את הגזרה המושלמת. לעומת זאת, קיילי אומרת שהיא עבדה עם קרטי רק פעמיים והיא מתנגדת מאוד לעידוד דיאטות אצל מעריציה.

עורכי דינה החליטו להגיש תביעה לבית המשפט כדי להוריד את הקלטת מהמדפים. מנהלה של הזמרת, טרי בלאמיי, אמר ל"סאן": "קיילי באמת כועסת על זה. היא לא מעודדת תוכניות כאלו לאיבוד משקל והיא מרגישה שזה שולח את המסר השגוי למעריציה. היא לא קשורה לקלטת ואנחנו רוצים שהיא תורד ממדפי החנויות. הדרך היחידה שבה אנחנו יכולים לעשות את זה היא ללכת לבית המשפט".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully