בדומה לאירוע שהיה בטקס האוסקר האמריקאי האחרון, חילקה חברת מוטורולה ישראל טלפונים סלולריים לאומנים המועמדים לאוסקר הישראלי. הטלפון חולק לאומנים המועמדים בקטגוריית שחקן ראשי ושחקנית ראשית. בין האומנים שקיבלו את המכשיר: מיטל דוהן, ג'וליאנו מר, זאב רווח,
החלוקה אורגנה בשיתוף שח"ם - איגוד שחקני מסך בישראל בשיתוף עם מוטורולה כחלק מהשקת המכשיר בארץ. מסתבר אבל שלכוכבים המקומיים שלנו יש עוד על מה לחלום. המועמדים האמריקאיים קיבלו בנוסף לטלפון מתנות בשווי של 20,000 דולר ביניהן אירוח בחוות נופש יוקרתיות ותיק יד של מעצב על.
יצירה ישראלית
יורם חטב, חבר הוועד המנהל של שח"ם מסר כי "אנו מברכים את חברת מוטורולה על חלוקת השי. אני מודה בשם השחקנים לחברה. ראוי לציין כי מוטורולה גם בחרה להפיק את הפרסומות שלה בארץ בניגוד לחברות כמו אוסם שעומדת להפיק עשרה סרטי פרסומות ברומניה. אנחנו מקווים ששיתוף הפעולה בינינו לבין החברה ימשיך בעתיד ושגם גופים גדולים נוספים יתמכו ביצירה הישראלית".