וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממשיכים לחפור: תחנת הרכבת הקלה במרכז ת"א תחובר לבי"ח איכילוב

15.3.2017 / 15:00

שר התחבורה, ישראל כץ, הודיע על כריית מנהרה תת-קרקעית שתקל על המשתמשים ברכבת העתידית ויוצבו לאורכה חנויות. הפרויקט נאמד בכ-50 מיליון שקל ועלותו תתחלק בין העירייה, בית החולים ומשרדו של כץ

עריכה: יאיר דניאל

(תחילת עבודות כריית מנהרת הרכבת הקלה בתל אביב, בחודש שעבר)

העבודות להקמת תחנת הרכבת הקלה התת קרקעית במרכז בתל אביב מתקדמות בקצב מהיר ושר התחבורה, ישראל כץ, הודיע היום (רביעי) כי יקדם הקמת מנהרה תת קרקעית שתחבר בין תחנת הרכבת העתידה להיבנות ברחוב שאול המלך לבין המרכז הרפואי הגדול איכילוב.

מדובר במנהרה תת קרקעית באורך של כ-200 מטרים, הכוללת שתי יציאות, אחת לרחוב עצמו והשנייה לתוך בית החולים. השר כץ הנחה לבחון אפשרות להקמת מסוע לאורך המנהרה שיקל על תנועת הולכי הרגל ובעיקר על אנשים עם מוגבלויות, הפוקדים את בית החולים מדי יום.

"הקמת המנהרה מתחת לרחוב שאול המלך הסואן תעודד את השימוש ברכבת הקלה ותהווה אלטרנטיבה נוחה, מהירה ובטוחה עבור אלפי האנשים המבקרים מדי יום במרכז הרפואי, שיעדיפו לעשות שימוש בתחבורה ציבורית על חשבון הרכב הפרטי" אמר כץ.

תחילת עבודות החפירה על קו הרכבת הקלה בתל אביב, 19 בפברואר 2017. מגד גוזני
"המנהרה תעודד השימוש ברכבת". כץ באתר עבודות הרכבת הקלה, בחודש שעבר/מגד גוזני

בישיבה שקיים השר כץ עם מנכ"ל בית החולים איכילוב, פרופ' רוני גמזו, ועם גורמי מקצוע נוספים סוכם כי עלות הפרויקט הנאמדת ב-50 מיליון שקלים תתחלק בין משרד התחבורה (50%) בית החולים (25%) ועיריית תל אביב-יפו (25%).

ממשרד התחבורה נמסר בנוסף כי המנהרה תפתח לתנועת הולכי הרגל במקביל לפתיחת תחנת שאול המלך. לאורך המעבר התת קרקעי יוקמו חנויות ובתי מסחר שיושכרו לצרכים שונים ובאמצעות ההכנסות יאפשרו להפעיל ולתחזק את המנהרה התת קרקעית.

תחילת עבודות החפירה על קו הרכבת הקלה בתל אביב, 19 בפברואר 2017. מגד גוזני
אתר עבודות הרכבת הקלה בתל אביב, בחודש שעבר/מגד גוזני
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully