וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלמן החל להניק את בתו התינוקת

מוטי גל

4.11.2002 / 12:24

בתו של תושב סרי לנקה, בת שנה וחצי, סירבה לקבל חלב מבקבוק לאחר מות אמה; אז הבחין האב שגם הוא יכול, והציע לבת את פטמתו שלו; רופאיו: הוא מייצר כמות מרובה של הורמון המייצר חלב

אלמן תושב סרי לנקה משך את תשומת לב רופאיו, ביכולתו להניק את בתו הבכורה. בי וויראטנה, המתגורר סמוך לקולומבו, בירת סרי לנקה, החל להניק את בתו זמן קצר לאחר מותה של אשתו שנפטרה בעת לידת בתה השניה.

התינוקת הבכורה, ניסנסאלה מדהושאני, בת השנה וחצי, התרגלה כל כך לחלב אימה, עד שלא הייתה מוכנה לאכול חלב פורמולה מלאכותי. ב"אננובה" פורסם כי וויראטנה אמר: "לא יכולתי לראות את בתי בוכה, ולכן הצעתי לה את הפיטמה שלי. אז גיליתי שגם אני מסוגל להניק".

יכולתו של האב בן ה-38 ליצור חלב לא הפתיעה את רופאיו בבית החולים הממשלתי בעיר קורונגאלה שבסרי לנקה. דובר בית החולים, ד"ר קמאל ג'ווסינגהה, אמר לעיתון מקומי כי האב מייצר ככל הנראה כמויות גדולות של ההורמון פרולקטין, המייצר חלב אם. הבת הקטנה, לה טרם בחר האב שם, הסכימה לקבל חלב פורמולה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully