וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברגע האחרון ברזיל

15.11.2000 / 23:10

נבחרת ברזיל ניצחה היום את קולומביה משער בתוספת הזמן של רוקו ג'וניור


נבחרת ברזיל ממשיכה להציג כדורגל רע אבל לנצח. היום ניצחה הנבחרת 0:1 משער בזמן הפציעות של רוקו ג'וניור, במסגרת מוקדמות הגביע העולמי, והשאירה את הנקודות בבית.

גם זקני ברזיל לא זוכרים ימים כה קשים של הנבחרת שזכתה ארבעה פעמים בגביע העולם. הקלישאה שצריך לדעת לקחת נקודות גם במשחקים לא טובים רלוונטית בברזיל כבר כמעט שנה. ברזיל הגיעה היום למשחק מול קולומביה ללא רומאריו ושוב הציגה משחק רע.

איצטדיון הסאן פאולו היה מלא ב- 50,000 אוהדים ברזילאים משולהבים שממשיכים לתת קרדיט לנבחרת גם כשלא מגיע לה. במהלך המחצית השניה צעקו האוהדים "אולה" למסירות של שחקני קולומביה וזה אולי מסביר את מה שקרה במגרש.

ברזיל הגיעה למספר הזדמנויות במחצית הראשונה כשהבולטת בהם הייתה נגיחה של ריבאלדו שהורחקה מקו השער על ידי בלם קולומביה, ויוורוס.

במחצית השנייה ניתנה הזדמנות חלוצה של סאן פאולו פראנסה כשבעט כדור חזק שנהדפה ברגע האחרון על ידי שוער קולומביה, מיגל קלר.

חלוצה של קולומביה, ג'אירו קאסטילו, הורחק בדקה ה-86 לאחר שפגע ללא כדור בסזאר סאמפיו שנפצע.

הישועה של ברזיל הגיעה שתי דקות לאחר תוספת הזמן כשחלוצה של מילאן, רוקו ג'וניור, כשנגח כדור קרן לשער והעניק לברזיל שלוש נקודות חשובות להמשך הדרך.

יותר מאוחר הלילה ייערכו המשחקים הבאים:

בוליביה - אוגוואי
פארגוואי - פרו
צ'ילה - ארגנטינה
ונצואלה - אקוואדור


walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully