(צפו: אמדי קוליבאלי נשבע אמונים לדאעש לפני הפיגוע)
כחודשיים אחרי הפיגוע במרכול הכשר בפריז, צצים פרטים חדשים ממסע ההרג של המחבל אמדי קוליבאלי. קוליבאלי צילם את המתרחש באמצעות מצלמת "גו-פרו" והאתר הצרפתי "לה נוול אובזרווטור" חשף היום (חמישי) תמלולים מהסרטון שנמשך כשבע דקות, שבמהלכו הוא רצח שלושה מארבעת קורבנות הפיגוע.
במהלך הסרטון, שעדיין נבדק על ידי המשטרה, מתבטא קוליבאלי באנטישמיות וצורח על בני ערובה במקום "עמדו או שאהרוג אתכם". כמו כן, הוא צעק "שאף אחד לא יזוז", לפני שאחז באחד מהלקוחות במקום, שאל אותו לשמו ואז ירה בו למוות. לאחר מכן, הוא שאל אדם אחר מה מוצאו, וכשבן הערובה ענה לו שהוא יהודי, הוא הרג גם אותו.
לפי "לה נוול אובזרווטור", בהמשך אומר קוליבאלי "אתם יודעים למה אני כאן. אללה אכבר". עוד הוא נשמע מתבטא באנטישמיות כשאישה אחת ניסתה להגיד לו שבני הערובה לא עשו שום דבר רע. הוא ביקש מאחד מבני הערובה לסייע לו להעלות את התיעוד למחשב.
הפיגוע שביצע קוליבאלי היה חלק מגל הטרור שפקד את פריז בתחילת חודש ינואר. יומיים לפני כן טבחו האחים קוואשי ב-12 בני אדם במשרדי המערכת של המגזין שרלי הבדו. ככל הנראה, לקוליבאלי היה קשר לאחד מהאחים לפחות. בסרטון אחר שפורסם לאחר חיסולו בידי כוחות הביטחון של צרפת נשבע אמונים לארגון "המדינה האיסלאמית".