וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשד: אנשי אל קאעדה השתלטו על בניין בקראצ'י

רויטרס

11.9.2002 / 12:36

7 אנשים חמושים השתלטו על בניין מגורים תוך קריאות "אללה הוא אכבר"; משטרת פקיסטן הצליחה להכניע את המתבצרים; במהלך חילופי האש נהרגו 2 טרוריסטים וילדה בת 4; 5 מהחמושים נעצרו

שבעה אנשים חמושים, שככל הנראה משתייכים לארגון אל קאעדה, השתלטו היום על בניין מגורים בן שלוש קומות בעיר קראצ'י. כוחות מיוחדים של משטרת פקיסטן הצליחו להשתלט על הבניין לאחר שלוש שעות של פעולה ותוך חילופי אש כבדים. שניים משבעת הטרוריסטים נהרגו. במהלך חילופי האש נהרגה גם ילדה בת ארבע.

בתחילה עצרו הכוחות שניים מהמתבצרים, אך בהמשך הוזעקו למקום כוחות נוספים לאחר שהושלכו עליהם רימונים מהבניין. הכוחות ירו והתיזו גז מדמיע על הבניין עד לכניעת המתבצרים.

מפקד המשטרה המקומית, סייד כמאל שאה, אמר כי "שני עבריינים נהרגו בפעולה וחמישה נוספים נעצרו. באירוע נפצעו שישה שוטרים". עוד הוסיף כמאל שאה, כי המתבצרים משתייכים, ככל הנראה, לארגון אל קאעדה ושניים מהם הוגדרו כ"ערבים". עם זאת ציין כמאל שאה, כי "רק חקירה תקבע את זהותם". בגלי צה"ל דווח כי השתלטות החמושים על הבניין לוותה בקריאות "אללה הוא אכבר".

לפני חודשיים וחצי נהרגו עשרה בני אדם ו-51 נפצעו בפיגוע התאבדות שאירע ליד הקונסוליה האמריקנית בקראצ'י. בעקבות אותו אירוע, הורתה ארה"ב לסגור את הנציגויות שלה בפקיסטן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully