וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סגרתם עם ערפאת לעונה הבאה?

7.11.2000 / 16:21

טבלת הרייטינג השבועית מציגה הרבה משדרי חדשות, דעיכה של "מיליונר קיץ" אל מול החדרה מוצלחת של "הפיתוי" ושפל מדרגה לסדרות המקור

מאת עדו פלוק

טבלת הרייטינג לשבוע שבין ה-29.10 ל-4.11 ממשיכה להציג את הסגידה למהדורות החדשות האופיינית למצב הבטחוני הנוכחי. "הכספת", "הפיתוי" ו"אצל פרנס בטברנה" הן תוכניות הבידור היחידות שהסתננו לעשירייה הפותחת.

בקרב על החדשות ממשיך ערוץ 2 להקדים את "מבט", הפעם רק בכמה עשיריות האחוז. הקלף החזק ששלף בכל זאת הערוץ הראשון - שידור ישיר של עצרת הזיכרון מכיכר רבין זכה ברייטינג מכובד של 17.2אחוז.

בממלכת השעשועונים השתנה המצב מקצה אל קצה – "מיליונר קיץ", שהגיע בשבוע שעבר למקום השלישי, הדרדר עד למקום ה- 15, כש"הכספת" ו"הפיתוי", עם המקומות החמישי והשביעי בהתאמה, מותירים אותו מאובק הרחק מאחור. החדרת "הפיתוי", השעשועון החדש של אברי גלעד, עברה אם כן, בהצלחה. את כישלון "מליונר קיץ" ניתן להסביר בכך ששודר מול משחק הכדורסל של מכבי ת"א בערוץ 1 ביום חמישי בערב. המשחק אמנם לא זכה לרייטינג מזהיר (12.5 אחוז), אך גזל רייטינג גבוה מהרגיל לטובת הערוץ הראשון בשעות הפריים טיים (למשדר שאינו חדשותי).

ראוי לציין אף את הדרדרותן של סדרות המקור "טירונות" ו"הבורגנים", שנכנסו לעשירייה הראשונה בשבוע שעבר והשבוע מצאו עצמן בתחתית טבלת הרייטינג עם 11 אחוז צנועים.

0
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully