וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

היי, מישהו שומע אותי?

26.8.2002 / 22:46

מטוס נוסעים של חברת התעופה הסקנדינבית חג מעל שדה תעופה בשבדיה במשך חצי שעה; הסיבה: איש במגדל הפיקוח לא ענה לקריאותיו של הטייס; אחרי נחיתה רכה, התבררה הסיבה: הפקח הבריז

מטוס נוסעים קטן של חברת התעופה של סקנדינביה, חג מעל שדה התעופה כריסטיאנסטאד, בדרום שבדיה, במשך חצי שעה ללא אפשרות לנחות.

הסיבה: איש לא ענה לקריאותיו החוזרות ונשנות של הטייס למגדל הפיקוח. לאחר שהשתיקה הכריעה אותו, החליט הטייס לקחת החלטה פיקודית - ולהנחית את המטוס בשדה התעופה, ללא אישור הפקחים.

בקול ישראל דווח כי הנחיתה עברה ללא פגע. הטייס, שמיהר לבדוק מהי הסיבה לשתיקת המגדל, גילה כי איש לא ענה לקריאותיו הרבות בגלל סיבה טכנית פשוטה: לא היה מי שיענה לו. או במילים אחרות: פקח האוויר פשוט הבריז מהמשמרת. שימו לב הנוסעים לאירופה הקלאסית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully