וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עכברוש לכל בריטי

4.8.2002 / 14:25

אוכלוסיית העכברושים בבריטניה רשמה זינוק חד ועומדת על 60 מיליון, בדיוק כמו מספר התושבים; ארגון סביבתי: עיקר העליה בגלל הגידול בכמויות האשפה של המסעדות והאזרחים

בשנים האחרונות נרשמה עליה חדה באוכלוסיית העכברושים בבריטניה, עד כדי כך שהושג איזון עם האוכלוסיה האנושית – כיום יש במדינה עכברוש על כל תושב, 60 מיליון במספר. את הנתונים פירסם ארגון הסביבה "שמרו על בריטניה נקיה".

לדברי פעילי הארגון, ב-1998 נרשמה עליה של 24 אחוזים במספר העכברושים בבריטניה, רובה בערים ועיירות. רשת הטלוויזיה סי.בי.אס דיווחה כי הארגון הירוק תולה את הגורמים לזינוק בכמות האשפה שמייצרות מסעדות מזון מהיר. אנשי הארגון קראו לאזרחים לזרוק את האשפה הפרטית שלהם לפחי האשפה.

מומחי איכות הסביבה מציינים שתי סיבות נוספות לעליה במספר העכברושים: מזג אוויר חם יותר והפחתה בתקציבי הרשויות לטיפול במכרסמים.

"עכברושים אוכלים כמות השווה לעשרה אחוזים ממשקל גופם בכל יום, וניזונים ממגוון רחב של מזון, ויש כל כך הרבה ממנו זרוק ברחובותינו שהם מגיעים ומתענגים על האשפה שלנו", אמרה מנהלת הארגון, סו נלסון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully