וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חשד: ביצע מעשים מגונים בבתה של חברתו

ורד כהן-ברזילי

31.7.2002 / 13:37

האשה השאירה את שני ילדיה תחת השגחתו של חברה ויצאה לאירוע; בתה בת ה-10 התקשרה אליה וביקשה ממנה לחזור; סיפרה לה כי הוא ביצע בה מעשים מגונים; טען בחקירתו: זו היתה נשיקה אבהית

תושבת רחובות התלוננה כי בן זוגה בחודשים האחרונים ביצע מעשה מגונה בבתה בת ה-10, בעת שהשאירה אותה תחת השגחתו.

האשה, גרושה, יצאה שלשום לאירוע משפחתי והשאירה את שני ילדיה תחת השגחתו של בן זוגה. לטענתה, בעת שהיתה באירוע, התקשרה אליה בתה וביקשה ממנה לשוב הביתה במהירות, אך לא ציינה מדוע. האם שבה לביתה במהירות ומצאה את שני ילדיה, הבת ובנה בן ה-12.5, כשהם מסתתרים בבית הספר הסמוך לבית. הבת סיפרה לה כי חברה של האם ביצע בה מעשים מגונים, והיא הצליחה להימלט לאחר שטענה כי היא חייבת לקרוא לאחיה מחדרו, וברחה איתו מחוץ לבית.

האם עלתה לביתה והתעמתה עם החבר על תלונת בתה. הוא עזב את הדירה, והיא ניגשה לתחנת משטרת רחובות והגישה תלונה. השוטרים ניסו לאתר את החשוד ובעזרת שוטרי משטרת לוד נעצר החשוד, תושב לוד בן 43.

בחקירתו טען הגבר כי רק נישק "באופן אבהי" את הילדה בראשה ולא ביצע בה שום מעשה מגונה. הבוקר יוגש נגדו כתב אישום בבית המשפט השלום בראשון לציון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully