וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חתונה על תנאי

18.2.2002 / 19:13

ניקולס קייג' התרסק לחתיכות כשליסה מארי (פרסלי) עזבה אותו לאחר זוגיות ממושכת; הכוכב התנפץ סופית כשגילה לטובת מי עזבה אותו - האקס שלה (ולא מייקל ג'קסון)

הסיפור שלא סופר מאחורי פרידתם המתוקשרת של ליסה, בתו בת ה-34 של אלביס, וזוכה פרס האוסקר בן ה-38, ניקולס קייג'. ה"נשיונל אינקווירר" מפרסם היום כי הסיבה לעזיבתה של מארי את הבית, היא אהבה חדשה-ישנה בשם ג'ון אוזאיקה.

ניקולס קייג' ("8 מילימטר", "עיני נחש") ומארי (בתו של המלך) נחשבו לזוג מלכותי ואוהב בקהילתם הצנועה. הם דיברו על חתונה, תכננו משפחה והפריחו יונים לשמים. ניקולס (ניק, בפי מקורבים), הגדיל לעשות וקנה עבורם בית באורלנדו.

בעודו מתלבט לגבי צורת טבעת הנישואין שיבחר לארוסתו (ואשתו הקודמת של מייקל ג'קסון), הגיעה אותה שיחת טלפון גורלית ששינתה את חייו. ליסה, מעברו השני של הקו, בישרה לו בקצרה שיחסיהם הסתיימו, או במילים פשוטות, ש"זמנו עבר". כשביקש ממנה הסבר, טענה ש"היא צריכה זמן".

ניק התמוטט, אך כשהתגלתה לו האמת המרה נשבר לגמרי. מתברר שברגעים שהוא שיפץ את קן האוהבים שלהם, אהבת חייו העדיפה לבלות עם ג'ון אוזאיקה, ארוסה לשעבר, במלון ממלכת החיות של דיסני באורלנדו. המפגש בין השניים היה מוצלח ביותר, הכימיה התגלתה כמושלמת, וליסה הבינה שלא תוכל להתחייב לניקולס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully