וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיער בת 8 נתפס במסוע בלול, מצבה בינוני-קשה

אריאל נוי

12.8.2010 / 14:22

שיערה של הילדה נלכד במסוע להובלת ביצים בלול במושב אלישמע שבאזור השרון. חברתה שמעה את זעקותיה ועצרה את המסוע, והילדה פונתה לביה"ח

ילדה בת שמונה ממושב אלישמע שבאזור השרון נפגעה הבוקר (חמישי) לאחר ששיערה נתפס במסוע למיון ביצים. צוות של מד"א ירקון פינה אותה במצב בינוני עד קשה לבית החולים בילינסון בפתח תקווה.

מתחקיר ראשוני עולה כי חברתה של הילדה שמעה את זעקות הכאב שלה לאחר ששערותיה נלכדו במסוע. היא חשה במהירות ללול, ועצרה את פעולת המסוע בלחיצה על לחצן החירום החשמלי. לאחר מכן היא הזעיקה את המשטרה ומד"א. כוחות תחנת המשטרה בכפר סבא בפיקודו של סגן-ניצב שי אזולאי הגיעו למקום, ויחד עם כוחות חילוץ אחרים הצליחו לשחרר את הילדה מהמסוע.

הילדה פונתה, כאמור, לבית החולים וחוקרי תחנת כפר סבא פתחו בחקירת התאונה, כאשר נבדק חשש לרשלנות. סגן-ניצב אזולאי מסר לילדה איחולי החלמה ואמר כי "מי ייתן ונראה אותה מתחילה את שנת הלימודים הקרובה, ככל ילדי ישראל".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully