וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרגדיה בנגב: אב דרס למוות את בתו בשוגג

רמי שני, אריאל נוי ועידן אבני

9.7.2010 / 13:22

תושב שגב שלום לא הבחין בבתו בת השנתיים ודרס אותה בשוגג. צוותי מגן דוד אדום שהוזעקו למקום, נאלצו לקבוע את מותה של הפעוטה

פעוטה בת שנתיים נדרסה בצהריים (שישי) למוות ביישוב הבדואי שגב שלום בנגב. צוות של מגן דוד אדום ממרחב "נגב" שהוזעק למקום קבע את מותה של הפעוטה. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי אביה של הפעוטה החזיר אותם לביתם וכשביקש לצאת עם רכבו מהחנייה, פגע בה בשוגג. בעקבות התאונה עוכב האב לחקירה.

בתאונה קטלנית נוספת שאירעה הלילה, נהרג נהג מונית בן 55 לאחר שמשאית פגעה ברכבו על גשר "שלום עליכם" באזור התעשייה בנתניה. צוותי מגן דוד אדום שהגיעו למקום חילצו את הנהג מהמונית, אך לאחר שניסיונות ההחייאה כשלו, הם נאלצו לקבוע את מותו. שלושה צעירים שנסעו במונית נפצעו באורח קל ופונו לבית החולים לניאדו בעיר.

בצהריים התהפך רוכב אופנוע ונפצע באורח בינוני סמוך לקלעת נמרוד שבצפון רמת הגולן. צוות של מגן דוד אדום ממרחב ירדן שהוזעק למקום, העניק לפצוע טיפול ראשוני במקום ומסוק פינה אותו לבית החולים רמב"ם בחיפה. כתוצאה מהחלקת האופנוע, התלקח באזור שדה קוצים. צוות של מכבי האש מהגולן, השתלט על האש.

בהתנגשות שאירעה בצהרים בין טיולית לבין רכב פרטי בצומת טורעאן שבגליל, נפצעו 13 ילדים באורח קל. צוות מגן דוד אדום ממרחב ירדן פינה את הפצועים לקבלת טיפול בבית החולים פוריה בטבריה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully