וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צעיר טבע בחוף באשדוד, מצבו אנוש

רמי שני

5.4.2010 / 14:40

תושב ירושלים בן 21 נמשה מהמים בחוף ט"ו באשדוד כשהוא מחוסר הכרה. הוא פונה לבית החולים קפלן במצב אנוש. צעירה נוספת נמשתה מהמים כשהיא פגועה באורח קל

תושב ירושלים בן 21 נמצא היום (שני) כשהוא במצב אנוש וצעירה נוספת נמצאה במצב קל לאחר שנמשו מהים בחוף ט"ו באשדוד. הצעיר נמשה מהמים כשהוא ללא דופק על ידי מצילים בחוף לאחר שככל הנראה טבע. הדובר המבצעי של מגן דוד אדום, זכי הלר, מסר כי ניידת טיפול נמרץ ואמבולנס של מגן דוד אדום שהוזעקו למקום ביצעו פעולות החייאה בצעיר בשטח.

לאחר שהצליחו להחזיר לו את הדופק, פינו צוותי מד"א את הצעיר במצב קשה מאוד לבית החולים קפלן ברחובות כאשר הוא מחוסר הכרה ומונשם ומצבו לא יציב.

ככל הנראה, מדובר בזוג צעירים בני 21 מירושלים ששהו בחוף לא מוכרז ברובע ט"ו באשדוד. יש לציין, כי מדובר בחוף ללא מצילים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully