וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המסחר בבורסה ננעל בעליות שערים

ואדים סבידרסקי

5.1.2010 / 16:44

האופטימיות באחד העם נמשכת: מדד תל אביב 25 הוסיף 0.5% ונסחר ברמה של 1,168 נקודות. מדד תל אביב 100 עלה ב-0.8% ונסגר ברמה של 1,098 נקודות

במחלקת המחקר של בית ההשקעות רמקו סבורים כי בימים הקרובים יימשך המומנטום החיובי ולא צפויים אירועים שיקלקלו את האווירה. להערכת האנליסטים של רמקו, מניית טאואר תמשיך לרכז עניין מאחר שהיא נסחרת בפער ארביטראז' של 2.5% בעקבות סקירה חיובית לגבי תחום המוליכים למחיצה שהתפרסמה אתמול. כמו כן, מניות סקטור האנרגיה נשארות בפוקוס בהמשך לעליית מחירי הנפט בעולם.

המסחר בתל אביב התנהל היום על רקע האופטימיות הגלובלית בשווקי העולם ופרסום נתוני מקרו חיוביים בארה"ב אמש בפרט. מדד תל אביב 25, הוסיף 0.5% ונסחר ברמה של 1,168.65 נקודות. מדד תל אביב 100, עלה היום ב-0.8% ונסגר ברמה של 1,098.20 נקודות. מדד מניות הבנקים הוסיף 0.8% לערכו ומדד מניות הנדל"ן שהפך כיוון במהלך היום נסגר בירידה של 1% כנגד המגמה.

מחזורי המסחר שהסתכמו ב-3 מיליארד שקל, המשיכו גם היום להיות גבוהים משמעותית מהממוצע ומבטאים את העניין הרב של המשקיעים, המחפשים תשואות באפיקים הנסחרים בתחילת שנה חדשה.

בשוק הסולידי: המדינה גייסה היום כספים באמצעות הנפקת מלווה קצר מועד (מק"מ) לשנה (סדרה 111) בהיקף של 10 מיליארד שקל ובתשואה של 2.22% ומק"מ ל-3 חודשים בהיקף של 1 מיליארד שקל נוספים כנגד - פדיון הצפוי מחר בהיקף של 7.6 מיליארד שקל. מדדי תל בונד המכילים אגרות חוב קונצרניות המשיכו את דרכם כלפי מעלה מצעדים קטנים והוסיפו היום כ-0.2%.

סמוך לשעת סגירת המסחר בתל אביב, הצביעו החוזים העתידיים על המדדים המובילים בארה"ב על עלייה מתונה של עד 0.1% בפתיחה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully