ילד בן ארבע נפצע הערב (שבת) באורח אנוש מפגיעת מכונית ברחוב חטיבת גולני בעכו. צוות מגן דוד אדום פינה אותו לבית החולים נהריה כשהוא סובל מפגיעות בטן וראש. המשטרה חוקרת את נסיבות האירוע. מבדיקה ראשונית עולה כי הילד חצה את הכביש עם אמו שלא במעבר חצייה, כשלפתע הילד התפרץ לכביש ונפגע על ידי המכונית.
אמש נהרג ילד בן שש מפגיעת מכונית בסכנין. נהג הרכב הפוגע, תושב העיר בן 19, התייצב בתחנת המשטרה במשגב ודיווח על התאונה, שאירעה סמוך למגרש הכדורגל בעיר. הילד הועבר לטיפול רפואי במרכז רפואי מקומי בסכנין וצוות המרכז ניסה בשיתוף צוות של מד"א להציל את חייו ולהחיותו, אך כל המאמצים נחלו כישלון והצוות נאלץ לקבוע את מותו של הילד, תושב ואדי סלאמה שליד כרמיאל שהגיע לבקר את משפחתו בסכנין.
אתמול בבוקר נהרגו שני בני אדם, שרכבו על אופנוע, בתאונת דרכים שאירעה סמוך למחלף הסירה בהרצליה. התאונה התרחשה כאשר האופנוע עליו רכבו השניים התנגש במעקה הבטיחות. המשטרה חוקרת את נסיבות התאונה. צוותי מד"א שהוזעקו למקום קבעו את מותם של שני הרוכבים.
שני הרוכבים, גבר ואישה בשנות ה-20 לחייהם, עברו סמוך למחלף הסירה מדרום לצפון. הנהג איבד את השליטה על האופנוע זמן קצר לאחר שעברו את מחלף הסירה והתנגש בעוצמה רבה במעקה הבטיחות.
ילד בן ארבע נפצע אנוש בתאונת דרכים בעכו
קובי מנדל
12.9.2009 / 19:30
שוב סוף שבוע קטלני בכבישים: בן ארבע נפצע הערב אנושות מפגיעת מכונית בעכו, ככל הנראה לאחר שהתפרץ לכביש. אתמול נהרגו שלושה בני אדם בתאונות שאירעו ברחבי הארץ