וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיא בנתב"ג: היעד הפופולרי גם השנה - טורקיה

עירית רוזנבלום

20.8.2009 / 8:17

נופשים גם במשבר: קרוב ל-58 אלף נוסעים יעברו היום בנתב"ג במה שמוגדר כיום השיא של העונה. בסוף השבוע ייצאו לטורקיה 27 אלף נוסעים

קרוב ל-58 אלף נוסעים צפויים לעבור היום בנמל התעופה בן גוריון. בראש היעדים הפופולריים -טורקיה עם 11,435 נוסעים הצפויים לצאת ולחזור ב-74 טיסות. מאנטליה בלבד צפויים לצאת ולהיכנס כ-9,075 נוסעים. שיא היציאות היה ביום ראשון ה-16 באוגוסט עם 60 אלף נוסעים ו-13.5 אלף יוצאים ונכנסים לטורקיה. כך לפי נתוני רשות שדות התעופה.

איל קשדן, מנכ"ל חברת השטיח המעופף, אמר שבסוף השבוע הקרוב (חמישי-ראשון) ייצא לטורקיה מספר דומה של נופשים לזה של כל חודש יוני, שעמד על 27 אלף איש, וכי נוספו טיסות וחדרי מלון כדי לעמוד בביקוש.

כמו כן צפויים כ-6,355 נוסעים לארצות הברית וממנה; 4,811 נוסעים לאיטליה ובחזרה ועוד.

מגמת העלייה בתנועת הנוסעים בנתב"ג נמשכת גם בשבוע השני של חודש אוגוסט. מתחילת החודש נרשמה עלייה של כ-7% לעומת אוגוסט 2008, כאשר 629,328 נוסעים עברו בשדה במהלך השבועיים הראשונים של החודש.

השבוע הודיעה הרשות כי המסעדות שיפודי התקווה ורפאלו זכו במכרז להקמה והפעלה של מסעדת גלאט במתחם הדיוטי-פרי בנתב"ג. זו תהיה מסעדת הגלאט הראשונה בנתב"ג, שתיתן מענה לשומרי כשרות ולציבור הנוסעים הדתי והחרדי העובר בנמל התעופה. המסעדה צפויה להתחיל לפעול ברבעון הראשון של 2010.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully