וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המשק מתעורר: עליה בפדיון המסחר והשירותים

נתן שבע

18.8.2009 / 14:49

הפדיון עלה ב-4% ברבעון השני לאחר ירידה של 5.5% ברבעון הקודם. הייצור התעשייתי ירד קלות ברבעון השני לאחר נפילה של 11% ברבעון ראשון

עוד נתונים מעודדים מגיעים על המשק הישראלי: בחודשים אפריל-יוני עלה פדיון ענפי המסחר והשירותים בשיעור של 4% בחישוב שנתי לאחר ירידה של 5.5% בחודשים ינואר-מארס. בלמ"ס מציינים כי העלייה המשמעותית ביותר נרשמה בענפי השירותים הקהלתיים החברתיים והאישיים.

בענפי המסחר הסיטונאי, נרשמה יציבות בפדיון החודשים אפריל-יוני 2009 בחישוב שנתי לאחר ירידה של 8.7% בשלושת החודשים הקודמים.

עוד עולה מדו"ח אחר של הלמ"ס על הייצר התעשייתי מראה על ירידה של 0.3% בנתוני הייצור התעשייתי בחישוב שנתי בחודשים אפריל-יוני. היציבות היחסית באה לאחר ירידה של 11.4% בחישוב שנתי בחודש ינואר עד מארס. ירידה של 2% נראשמה בסה"כ התעשייה ללא ענפי הטכנולוגיה העילית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully