וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרו: אם שותים, כן עובדים

15.1.2009 / 4:17

פבלו קאיו, העובד כשרת בעיירה מקומית לא יפוטר למרות שנהג להגיע שיכור למקום עבודתו. כך קבע בית המשפט בפרו

בית המשפט העליון בפרו קבע אמש (רביעי) כי עובד לא יפוטר בעוון שתיית אלכוהול במהלך עבודתו. בית המשפט הורה להחזיר לפבלו קאיו את עבודתו כשרת במועצה המוניציפלית של העיר צ'רילוס שפיטרה אותו מכיוון שנהג להגיע שיכור לעבודה. החלטת בית המשפט זכתה לביקורת קשה מצד הממשלה, שטענה כי מדובר בתקדים מסוכן.

"הפיטורים בוטלו מכיוון שלמרות שקאיו היה שיכור, הוא לא העליב או פגע באף אחד", אמר אחד השופטים. עוד אמר השופט כי בית המשפט לא ייסוג מהחלטתו למרות הלחצים המופנים אליו מהממשלה.

קלסו בקרה, מנהל התחזוקה של עיריית צ'ורילוס מתח ביקורת על החלטת בית המשפט: "פיטרנו ארבעה עובדים בגלל שהם הגיעו שיכורים לעבודה, כאשר שניים מהם עבדו בתור נהגים. איך אנחנו יכולים לתת לעובדים להגיע לעבודה שיכורים? הם יכולים לדרוס מישהו!".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully