וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בריטניה: על ישראל להקפיא הבניה בהתנחלויות

עידן דורנר

28.10.2008 / 19:07

השר לענייני המזרח התיכון במשרד החוץ הבריטי אמר בביקורו בירדן, כי "הבניה וההרחבה של ההתנחלויות פוגעת בפתרון שתי המדינות"

בריטניה קראה היום (שלישי) לישראל להקפיא את כל הבנייה בהתנחלויות והזהירה כי הן מאיימות על הקמתה של מדינה פלסטינית עצמאית. את הדברים אמר השר לענייני המזרח התיכון במשרד החוץ הבריטי ביל ראמל לעיתונאים בעמאן, בירת ירדן.

"המשך הבניה בהתנחלויות פוגעת ביעד של פתרון שתי המדינות, שממשלת ישראל אמרה שהיא מחוייבת לו", אמר ראמל. "על מנת שחזון המדינה הפלסטינית יהפוך למציאות, מוכרחה להיות הקפאה מוחלטת של כל הבניה וההתרחבות של ההתנחליות שישראל הקימה על השטח, שהוא מחוץ לגבולותיה הבינלאומיים המוכרים, שהם קווי 1967".

ראמל הוסיף כי ל"בריטניה, ירדן ולכל אלו שעובדים למען השלום, ברור שהפעולות בהתנחלויות מוכרחת להיפסק". ראמל ביקר בירדן לצורך שיחות עם שר החוץ הירדני סלאח בשיר, שאמר לראמל כי על ישראל לנקוט בצעדים חיוביים ופרקטיים לקידום תהליך השלום".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully