הבחירות לתפקיד מושל בנגקוק, שצפויות להיערך ביום ראשון הקרוב מתחממות. אחד המועמדים לתפקיד, צ'וביט קמולויסיט, הנחשב לבעל סיכויים נמוכים לזכייה, חבט ובעט במגיש טלוויזיה לאחר ראיון שהועבר בשידור ישיר. הוא טען שהוא נגרר לאלימות, כיוון שנשאל שאלות קשות במהלך הראיון.
צ'וביט התנצל מואחר יותר על שאיבד את העשתונות ותקף את המנחה לאחר הראיון. "אני מודה שעשיתי זאת. לא יכולתי לשאת את העובדה שהוא השפיל אותי בשידור", אמר. צ'וביט היה בעברו מפתח גוף ובעל רשת ברים, לפני שנכנס לפוליטיקה לפני מספר שנים. הוא הוסיף כי "מה שעשיתי הוא פשע מתועב ואני שמח לשלם את הקנס על כך שהכנסתי לו מרפק לפנים ובעטתי בו".
המנחה, שסובל מחבלות בראשו ובצווארו הגיש תלונה למשטרה ואמר כי "צ'וביט הנתהג כמו ביריון. הוא השתגע לגמרי כשאמרתי לו שמה שהוא אמר לפני השידור הפוך לחלוטין ממה שהוא אומר במהלכו".
פוליטיקה נוסח תאילנד: הכה את המנחה
2.10.2008 / 14:45