וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בשוק נפצע, בספק למשחק בשרלרואה

30.10.2001 / 9:58

נקע את קרסולו באימון מכבי ת"א אתמול ורק היום יוברר אם ייצטרף למשחק היורוליג מחרתיים בבלגיה. בלאט על שרלרואה: "אין ספק שצפוי משחק קשה מאוד"


שחקן הציר הטורקי של מכבי ת"א, חוסיין בשוק, נפצע אתמול בקרסולו כשנחת לא טוב על רגלו באימון הקבוצה. שיתופו של בשוק במשחק היורוליג מחרתיים בשרלרואה מוטל בספק. רק היום יוברר מצבו של בשוק ואם יוכל לצאת עם הקבוצה לבלגיה.

מי שחזר לאימונים בקבוצה הוא ראדיסב צ'ורצי'ץ', שנעדר מפעילות מאז תחילת העונה. צ'ורה לא אמור להשתתף במשחקים הקרובים של הקבוצה.

ל"ידיעות" אמר מאמן מכבי, דייויד בלאט, על ההכנות למשחק מול שרלרואה: "ראיתי את הקלטות ממשחקיה של שרלרואה נגד בנטון ומלאגה בחוץ, ולמרות שהם נוצחו הם שיחקו מצויין. אין ספק שצפוי משחק קשה מאוד. שרלרואה משחקת מבוקר עם תיאום טוב מאוד בהתקפה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully