וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארה"ב: מנסים למצוא את מקור הסלמונלה

22.6.2008 / 6:29

העגבניות המדביקות בסלמונלה ממשיכות להכות באזרחי ארה"ב. נכון לסוף השבוע נספרו כ-550 חולים במחלה. מומחים: זה לא הסוף

פקחי בטיחות מזון בארצות הברית יגיעו לפלורידה ולמקסיקו כדי לבחון הפצת עגבניות, בתקווה שיזהו את המקור להתפרצות הסלמונלה במדינה. עד כה נדבקו כ-550 בני אדם ב-32 מדינות בארה"ב. מדובר בעלייה משמעותית ביחס ליום רביעי האחרון בו נספרו 350 מקרים של סלמונלה ב-30 מדינות.

חוקרים מאמינים כי המספרים עלולים לעלות אף יותר וכי טרם ארעה ההתפרצות המשמעותית. על אף שטרם נרשמו מקרי מוות ישירים מסלמונלה, קשיש אחד מת מסרטן וטרם מותו הודבק. בכירים אמרו כי ייתכן שהזיהום קשור למות האיש.

נציגים במשרד הבריאות האמריקאי אומרים כי על אף שמקורותיהם הובילו אותם לגידולים בפלורידה ובמקסיקו, ייתכן שמקור הסלמונלה נמצא בכל אחד מחלקי שרשרת ייבוא העגבניות למדינה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully