וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"במקום לשמוע שהחתונה התקיימה, קיבלתי הודעה על אסון"

5.10.2001 / 7:54

נוסעי המטוס שהתרסק היו ברובם עולים חדשים, שנסעו לרוסיה כדי להיפגש עם בני משפחותיהם; החתונות שלא יתקיימו, הסבתות שלא יראו את הנכדים, הבן שלא יפתיע את הוריו המבוגרים

אוקסנה זלצר, בת 38, שהיתה בין נוסעי המטוס הרוסי שהתרסק אתמול, עמדה להינשא בעוד חודש וחצי לאילן אלון. זלצר, שהיתה בהריון, נסעה לבשר זאת לאמה ברוסיה. היא עלתה לארץ לפני 11 שנה, עם בנה, שהיום הוא בן 13, ועבדה באילת כרופאה סניטרית באבטחת איכות מזון.

גם אירינה סטרקובסקי, בת 22, עמדה להינשא בקרוב. היא היתה בדרכה לקונסטנטין, ארוסה, אותו הכירה באקדמיה למוסיקה ברוסיה. לפני שנתיים וחצי עלתה סטרקובסקי לישראל בגפה, אך הקשר עם קונסטנטין נשמר, והם "דיברו הרבה בטלפון, במיוחד בשנה האחרונה, אחרי שהחליטו להתחתן", אמרה ל"מעריב" מרינה פלדגנדלר, חברתה של סטקרובסקי. "היא היתה בחורה יפה, שחקנית ושרה מדהים. הקול שלה היה כל כך יפה והיא תכננה קריירה של זמרת אופרה. אירינה גרה במעונות האוניברסיטה. היא רצתה להשיג הכל בכוחות עצמה ולא היה לה ספק שזה יקרה בארץ", סיפרה מרינה. אחותה של סטרקובסקי, אנסטסיה, אמרה: "במקום לשמוע בטלפון שהחתונה התקיימה ולברך אותה, קיבלתי הודעה על האסון".

ויקטור רוסינוב, בן 47, היה גם הוא בין הטסים אתמול לנובוסיבירסק. רוסינוב עלה לארץ לפני שלוש שנים והתיישב בחדרה. אתמול התכוון להפתיע את הוריו המבוגרים שנשארו ברוסיה. "הם לא ידעו שהוא מגיע לשם, זו היתה אמורה להיות הפתעה", סיפרה קרובת משפחה. רוסינוב הותיר אחריו אשה, ראיסה, פסיכולוגית במקצועה, את בנו איליה, בן 19, ששירת בשריון, ובת צעירה, לנה, בת 15.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully