וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הלם בבריטניה: "פייב" סוגרת את הבסטה

28.9.2001 / 7:45

חמשת חברי להקת הפופ הודיעו אתמול על פירוד, לאחר חודשים של שמועות; הסבירו: "לא נוכל להמשיך להיות הוגנים כלפי המעריצים"; סיכמו: התבגרנו כלהקה וכאינדיבידואלים; סופה של תקופה

להקת הפופ הבריטית "פייב" הודיעה אתמול על התפרקותה, לאחר שחבריה הרגישו כי הם לא יכולים להמשיך ולהיות הוגנים כלפי מעריציהם, ואחד כלפי השני. ההודעה, ששודרה בשידור חי בערוץ אם.טי.ווי. סיימה חודשים של שמועות באשר לעתיד הלהקה. לא נמסרה סיבה רשמית לפירוד.

חברי הלהקה, ריצ'י נוויל, ג'ייסון "ג'יי" בראון, ריצ'ארד "אבס" ברין, סקוט רובינסון וקולון, מסרו כי הם הגיעו להחלטה להיפרד לאחר דיונים ממושכים. "התבגרנו והתפתחנו בצורה מסיבית כלהקה במהלך שלוש וחצי השנים האחרונות, וגם גדלנו כאינדיבידואלים", סיכמו את התקופה בהודעתם. "כשהלהקה גדלה בקנה מידה גלובלי, המחויבות היתה צריכה לעלות, ולעיתים, זה היה קשה לכולנו. כעת באמת הגיע הזמן "לסגור את הבסטה".

החמישה מעולם לא הסתירו את המריבות שפרצו בתוך הלהקה, אולם הדגישו תמיד את החברות הקרובה ביניהם למרות החיכוכים. בהודעתם, גם הודו חברי הלהקה למעריציהם על תמיכתם.

אלבומם האחרון "קינג סייז" יצא רק לפני כחודש. בכוונת הלהקה והוציא אלבום סינגל כפול בחודש אוקטובר. "אין לנו תוכניות מיוחדות", אמר נוויל. "נשקול את הדברים כמה שבועות. אני חושב שצריך פשוט 'להתקרר' למשך זמן מה". רובינסון הפך לאחרונה לאבא, וככל הנראה בכוונתו להתיישב ולבלות יותר זמן עם משפחתו.

החמישה נבחרו מתוך 3,000 מועמדים במהלך מבחן במה שערכו יוצרי ה"ספייס גירלס", וזכו להצלחה בינלאומית בסוף שנות ה-90'. חיי האהבה של חברי הלהקה תועדו באופן מפורט בצהובונים במהלך ארבע השנים האחרונות. נוויל סיפק את מרבית הסחורה, כשניהל רומן עם כוכבת הפופ בת העשרה, בילי פיפר, הנשואה כיום לכריס אוונס.

בתחילת השנה הואשמו נאוויל ובראון בבית משפט אירי, בגין שיכרות והתנהגות פרועה בפאב. נוויל נקנס ב-2,300 פאונד, ומשפטו של בראון טרם הסתיים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully