וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיווח: 5 נפגעים מירי מסוק צה"ל בעזה

יוני מנדל

24.7.2007 / 14:26

מדיווחים ראשוניים עולה שמכונית של פעילי הג'יהאד הייתה המטרה, אך הטיל החטיא ופגע בבית. הנפגעים - במצב קל עד בינוני

סוכנות הידיעות הפלסטינית "מען" מדווחת, כי מסוק צה"ל ירה לפני זמן קצר טיל בודד לעבר בית ברחוב א-נסר, במרכז העיר עזה. הטיל פגע בבית וגרם לפציעתם של חמישה פלסטינים. לא נמסרו פרטים על זהות הנפגעים. דובר צה"ל אישר את דבר התקיפה, אך לא מסר פרטים נוספים.

עדי ראיה סיפרו, כי "המסוק ניסה לפגוע במכונית של פעילים מהג'יהאד האיסלמי, אך החטיא ופגע בקומה העליונה של בית מגורים". לדבריהם, "נזק רב נגרם לבניין, כמו גם לבניינים סמוכים נוספים". עם זאת, על פי הדיווחים הראשונים המגיעים מבתי החולים בעזה, אין בהתקפה נפגעים בנפש והפצועים הועברו לבתי החולים בעזה במצב קל עד בינוני.

בג'יהאד האיסלמי טוענים שבכיר הארגון היה היעד לחיסול. בהודעה שמסר דובר הארגון, אבו אחמד, נאמר ש"מפקד בכיר של הג'יהאד הצליח להינצל והועבר למקום מבטחים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully