ארבעה בני אדם טבעו למוות, בארבעה מקרי טביעה ביממה האחרונה, אחד בעתלית, אחד בקיסריה ושניים באשדוד.
סמוך לנמל [[אשדוד]] נפלטה הבוקר ממי הים גופתו של מיכאל לוין, בן 61. משפחתו הזעיקה את המשטרה, לאחר שלא שב מרחצתו בים, ובמהלך החיפושים אחריו התגלו בגדיו על החוף. בחוף המצודה באשדוד, נמשתה גופתו של צעיר כבן 21, תושב רחובות. הצעיר, נכנס אתמול למים יחד עם חברו ונסחף בזרם. חברו הצליח להיחלץ מן המים, והזעיק את כוחות ההצלה.
בחוף הקשתות ב[[קיסריה]], שאינו מוכרז לרחצה, נמשתה הבוקר מהמים גופתו של אלכסנדר בלאו, בן 49, מחדרה. בקול ישראל דווח כי המשטרה חוקרת את נסיבות מותו. אל חוף בעתלית, אף הוא אינו מוכרז לרחצה, הוזעקו כוחות מד"א לטפל בגבר כבן 50, שטבע במי הים. הצוות שהוזעק למקום ביצע באיש ניסיונות החייאה ממשוכים, אולם בסופו של דבר נאלץ לקבוע את מותו.
כתבת 'הארץ' מיכל גרינברג מוסיפה:
בתוך כך, שני תושבי רהט שטבעו בחוף אשקלון חולצו ופונו לבית החולים ברזילי שבעיר במצב בינוני וקשה. אדם שלישי שהיה עמם לא אותר עדיין וחיפושים נערכים אחריו בים.
4 מתו בטביעה ביממה אחרונה
9.6.2007 / 17:25