וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אירן: צנזורה מוסרית על הודעות סלולריות

28.4.2007 / 17:31

משרד התקשורת בטהרן הודיע, כי יחל בסינון הודעות מולטימדיה סלולריות שיכללו תוכן בלתי מוסרי. המשרד לא פירט מה מוגדר כ"לא מוסרי"

משרד התקשורת באירן יחל בסינון קטעי וידאו ושמע שיכללו תוכן בלתי מוסרי, שיועברו בהודעות מולטימדיה באמצעות מכשירי טלפון סלולרי, כך דיווחה רשת הטלוויזיה האירנית. שירות ה-MMS (שירות הודעות מולטימדיה), מאפשר למשתמשי הרשת הסלולרית האירנית לשלוח תמונות, קטעי וידיאו וקטעי קול, ועתה יסנן המשרד כל הודעה שתישא אופי "לא מוסרי".

המועצה העליונה של המהפכה התרבותית בטהרן, גוף שהוקם אחרי המהפכה האיסלמית באירן בשנת 1979, כבר הורתה למשרד לרכוש את הציוד הנדרש למניעת שימוש לרעה בשירות.

בהודעת המשרד בטלוויזיה האירנית נאמר כי "כדי למנוע ניצול לרעה של השירות, פעולות לא מוסריות וגרימת בעיות חברתיות, משרד התקשורת יסנן הודעותש תישאנה אופי בלתי מוסרי". בהודעה לא פורטה הטכנולוגיה והשיטה בהן ישתמשו לצורך הסינון, מועד תחילת הסינון או הגדרה ברורה של הודעה בלתי מוסרית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully